EMS IX LoL National Qualifier
| Author | Posting |
| Berem nekaj o LoL National Qualifierju (in da ga slovenija ima). Ima kdo kaj več informacij o tem? Npr. kdaj, kje, kako ipd. ker sam ne najdem nikjer nič o tem. Lp EDIT: Glih ko pa to prilimam pa najdem. Vidim da je že mimo qualifier.
|
|
| Ni mimo, ubistvu ga sploh ni blo ker je premalo ekip. Zaenkrat smo dve ekipe, potrebne so najmanj 4. Če ne bo 4ih ekip verjetno ne bo nič. | |
Kje pa prijavim ekipo ipd.? Mogoče lahko zrihtamo dve ekipi al pa neki, sam zato da bo a ne.
|
|
| Pošlji sporočilo adminu z ID-jem ekipe, ki jo zeliš prijaviti. | |
| OK, se oproščam za slabo odzivnost. Trenutno so na cupu 3 ekipe, rabimo še eno. Takoj ko imamo to urejeno lahko izvedemo kvalifikacije. Koliko vas je? Hvala in lp -- Sebastjan "comperius" Barbo |
|
Včeraj sem poslal ZS za prijavo teama. A je ta team že vštet med temi tremi ali še ne?
|
|
| Evo sem spravil skupaj ekipo ter poslal pm. Za vsak slučaj id ekipe je 6228103 | |
| Danes se za qualy ni pojavil nihče. Čakam na 2 ekipi, ki se bosta spopadli, tista ki zmaga dvoboj zmaga. Sporočila meni izjemoma na PM. -- Sebastjan "comperius" Barbo |
This Topic is closed.
Slovenia
StarCraft II