Visit EU   Home   League of Legends A-Series 1on1 2on2 Team  
[CSL - X360] CoD: Black Ops

Author Posting
Consoles.net organizira meddržavno tekmovanje v igri Call of Duty: Black Ops. Planirano je, da tam sodelujemo tudi Slovenci. Vsi ki ste zainteresirani in imaste konzolo Xbox 360 (ter seveda tudi CoD:BO ter Xbox Live), se javite meni na zasebno sporočilo kjer se bomo dogovorili za naprej.
quote ] 
ArcaneWater, stvari se ne dela na tak način. 

Z national teami upravljajo ekipe posameznih držav, torej v primeru Slovenije Staff Slovenia. 

Ekipo lahko kar izbrišeš.

Hvala za razumevanje in lp
comperius

-- 
Sebastjan "comperius" Barbo
quote ] 
CSL in ESL je druga zgodba tako da se ekipa ne bo nič zbrisala ker jo je ustvaril SK qntm, ki je tudi organizator tega in nikjer ni pogoj kdo je lastnik ekipe, temveč se gre samo za kapetana in igralce in nikakršnih managerjov. In dokler Slovenija ni uradno prisotna kot sekcija na CSL, Staff Slovenia nima ničesar tam. In tudi bi bilo dobro da se ta Staff Slovenia osredotoči na tekmovanja na ESL kjer ne sodelujemo že v 2 tekmovanjih v katerih smo prej in se ne obremenjuje z tem kaj se dogaja na CSL.
quote ] 
Ekipo si odprl na ESL-ju, tako da je naša pristojnost.

EDIT: Ekipo boš moral preimenovati, tako da v njenem imenu ne bo imena National Team, ker je to v nasprotju z ESL pravili, saj kot sem rekel Staff Slovenia upravlja z Team Slovenia, edino nacionalno ekipo.

Če tega ne storiš do petka, 24.6.2011, bomo ekipo v skladu s pravili preimenovali sami.

-- 
Sebastjan "comperius" Barbo
quote ] 
Bravo nevem a naj čestitam al še nisi opazil da so vse ekipe ustvarjene na CSL tud na ESL? Zmen se z SK Qntm ki je glavni tam in po logih sodeč lahk tud vidiš da jo je ustvaril on. To se tako vidi da delaš iz principa ker imaš pač vemo kakšne zamere proti meni, kot sem ti pa že reku se obremenjuj z esl in ne z csl. In pokaž mi to pravilo ki to pravi. In raje kot to da se obremenjuješ z mano delaj na tem da sodelujemo v čimvečih tekmovanjih ne pa da ti s tem zaviraš te možnosti, ki jih dobimo.
quote ] 

Reply

• 3.932 Users Online
  • 4.179.710 Registered Users
  • 1.838.340 Active Users
  • 919.388 Teams Total
  • 5.960 Matches Yesterday
  • 19.842.600 Matches Total
  • More stats
Searchtags

Electronic Sports League rendertime: 1.04s (not_cached) host: eslphp18