Cautam 3 oameni pentru clanul anonymou5
| Author | Posting |
| Noi va punem doar 4 conditii : 1 ) Sa fiti seriosi si sa nu abandonati clanul la greu 2 ) Sa aveti TS , CASTI , MIC ON 3 ) Sa nu suferiti 4 ) Sa fiti foarte activi ! Clanul pune la dispozitie 4 locuri disponibile 1 Cel cu tacticile ! 2 JUCATOR HIGH 3 JUCATOR HIGH 4 JUCATOR HIGH Daca se poate am dorii si un membru care sa se ocupe cu forum , avatar clan ! Cei doritori sa lase post aici ! [ quote ]
|
|
| as dori si eu, skill mediu --pot sa fiu si rezerva nu'i problema daca v reti sa jucati in esl sau pgl. add steamid bolboase [ quote ]
|
|
sall as dori si eu skill mediu+ am toate cerintele care leati cerut sunt activ mereu steamid:tictic95[ quote ]
|
|
| skill mediu (HIGH in zile mai insorite) all ON steamid: steamfullhd [ quote ]
|
|
| steamid:gylut10 [ quote ]
|
|
| indeplinesc toate cerintele steamid:BeerlessROMANIA [ quote ]
|
|
tudi wrote: Noi va punem doar 4 conditii :1 ) Sa fiti seriosi si sa nu abandonati clanul la greu 2 ) Sa aveti TS , CASTI , MIC ON 3 ) Sa nu suferiti 4 ) Sa fiti foarte activi ! Clanul pune la dispozitie 4 locuri disponibile 1 Cel cu tacticile ! 2 JUCATOR HIGH 3 JUCATOR HIGH 4 JUCATOR HIGH Daca se poate am dorii si un membru care sa se ocupe cu forum , avatar clan ! Cei doritori sa lase post aici ! Salut, add hagy500 ![]() [ quote ]
|
|
| ALL ON Steam: alexverisan Move Fast [ quote ]
|
|
| sal All On ,skill high , uitatziva pe home pagina , steam: andreyandrusha [ quote ]
|
|
| add Picass0 [ quote ]
|
|
| As dori si eu sa intru , skill mediu + in zile bune HIGH SteamID : simpluaqpu ADD ! [ quote ]
|
|
| ALL ON Skill Mediu!! Add: VulpeIonutBogdaN [ quote ]
|
|
| ALL ON Skill: MEDIU / HIGH Add: Velson1 (STEAMID) [ quote ]
|
|
| salut, as dori sa inru in clan Nu mai doresc scuze! [ quote ]
|
|
| Nu mai doresc scuze! [ quote ]
|
|
tudi wrote: Noi va punem doar 4 conditii :1 ) Sa fiti seriosi si sa nu abandonati clanul la greu 2 ) Sa aveti TS , CASTI , MIC ON 3 ) Sa nu suferiti 4 ) Sa fiti foarte activi ! Clanul pune la dispozitie 4 locuri disponibile 1 Cel cu tacticile ! 2 JUCATOR HIGH 3 JUCATOR HIGH 4 JUCATOR HIGH Daca se poate am dorii si un membru care sa se ocupe cu forum , avatar clan ! Cei doritori sa lase post aici ! skill medium+++ steam id : qntbr ts mic on [ quote ]
|
Romania
Counter-Strike

steamid:tictic95