previous  1-25 ]26-50 ]  next
Problem z Demo L4D2, (Demo już nie jest darmowe)

Author Posting
Witam, jest problem a mianowicie na Steamie już demo Left 4 Dead 2 nie jest darmowe, nie da się go pobrać i również nie da się w nie grać. Wyskakuje komunikat "Gra już nie jest darmowa". Czy inni mają taki problem? dzisiaj z drużyną chciałem nakręcić filmik jakiś a tu taki cyrk. Proszę o odpowiedź również jeśli chodzi o cały turniej to zostanie on anulowany ze względu na tą przypadłość czy jak? jeśli oczywiście wszyscy gracze tak mają.
Pozdrawiam.
quote ] 
tak. demo gry sie skonczylo.
quote ] 
I teraz pozostaje pytanie czy wycofają rozgrywki bo demek z gier raczej sami admini nie mogą teraz sprawdzić.

Steam=fail ;P
quote ] 
Sąsiedzi zza Buga dalej grają w demo, ale tu nie mogę o tym pisać (polecam Google).
quote ] 
ej my wygralibysmy dam zaraz numer mojego konta bankowego,to nam wyslijecie nagrode.
Jestesmy profesjonalnymi graczami, bioracymi udzial w roznego rodzaju powaznych turniejach(w ESL moze aktywni nei jestesmy ale w WOGL i CWC gamy i jestesmy czolowka europy),a tu 4 GB scagania w ch.. poszło i tysiak kolo nosa
quote ] 
ahaha @up lvl 0 na esl,
@wojtekGT mozesz napisac dokladniej o tym na pw?
quote ] 
Mam możliwość nagrania demka w avi gdyż mój L4D2 demo nadal działa!!! Powodem tego jest włączona gra w chwili usunięcia jej ze steam;D Póki jej nie wyłączę mogę owe demka odtworzyć i skonwertować w razie potrzeby na życzenie administratorów ;D Czekam na odpowiedź...
quote ] 
a ja mogę demka oglądać ale grać się nie da emoticon-smile
quote ] 
Szumin wrote:
ahaha @up lvl 0 na esl,
@wojtekGT mozesz napisac dokladniej o tym na pw?

lvl nie gra jakbys chcial wiedziec mowie ze w ESL nie gramy bo tu za duzo hackow(nie no zart-choc znam pare przykladow kolesi co rok ciupali i szpanowali ej ja gram ESL i dzis jak ich szukam to : player name not found emoticon-tongue)ej dobra bo oofff top offtopem i zarty zartami, ale co na serio z tym fantem ? mozna nagrac demko na non steam?
quote ] 
Eledrin wrote:
Mam możliwość nagrania demka w avi gdyż mój L4D2 demo nadal działa!!! Powodem tego jest włączona gra w chwili usunięcia jej ze steam;D Póki jej nie wyłączę mogę owe demka odtworzyć i skonwertować w razie potrzeby na życzenie administratorów ;D Czekam na odpowiedź...

ja moge fimik tez nagrac z pomoca Photoshopa emoticon-smile
quote ] 
filmiki i co jeszcze nagrasz za pomocą photoshop'a xD
quote ] 
Jak przekonwertujesz na avi to nie będzie można było potwierdzić przez steam i przez grę że rzeczywiście graliście na Expercie. Jednakże jeśli w takim czasie przeszliście to gratki ;)
quote ] 
Niestety nagrywanie demek nie jest możliwe gdyż L4D 2 Demo działa tylko w trybie offline. Możliwe jest nagranie np. frapsem demka puszczonego w trybie off. A batar183pl chce powiedzieć ci że do wygranej do wam by sporo brakowało ;D

Co do Avi nie ma problemu stwierdzić czy to był expert ;D
Jeżeli zombie common zadaje 20 hp 1 hitem jest to expert ;D

PS. Demko batar183pl też jest z gry na expercie;D
quote ] 
Poczekajmy na adminów, oni zdecydują więc wstrzymajmy się.
quote ] 
Kamaker wrote:
Poczekajmy na adminów, oni zdecydują więc wstrzymajmy się.

Taaa a ja mam trzymać Left 4 Deda odpalonego przez ten cały czas?
Prąd drogi a nagroda mała ;P
quote ] 
demka mozna w latwy sposob ogladac, nie musicie sie wysilac :< wchodzi sie do folderu common->left4dead2demo->left4dead2demo.exe i dodaje do non steam games on steam, albo poprostu sie wchodzi w ten folder wlacza plik.exe playdemo nazwa i juz :> stoper w lape

nasz czas

1mapa - 1.43min
2mapa - 6.34min

jakie wasze ;D?
quote ] 
G0LD3NJ@N3K wrote:
demka mozna w latwy sposob ogladac, nie musicie sie wysilac :< wchodzi sie do folderu common->left4dead2demo->left4dead2demo.exe i dodaje do non steam games on steam, albo poprostu sie wchodzi w ten folder wlacza plik.exe playdemo nazwa i juz :> stoper w lape

nasz czas

1mapa - 1.43min
2mapa - 6.34min

jakie wasze ;D?

nasz 1. 1:42
2. 6.33
ale dalej cisniemy w tym ze ja mam ruski stoper
quote ] 
imo troche wał poniewaz w trakcie trwania konkursu, zostalismy pozbawieni mozliwosci rozegrania tego.. niewiem ale moim zdaniem powinno to byc odwolane ;/ za duzo nie dociagniec odnosnie poziomu trudnosci, znikajace demo i wogole, ahh

-- 
Poland
quote ] 
: f , jakie odwołane, niektóre drużyny ciężko pracowały, całymi godzinami przelewał się pot, i były trudne momenty które trzeba było przetrwać! nie każdy mógł w to zagrać, i jego problem mógł zacząć wcześniej!
quote ] 
po 1, demo nie znika samo, chyba ze masz pełna wersje :>
po 2, jakie sa niedociagniecia w poziome trudnosci? ogladasz demo wlaczasz "esc" wyskakuje ci "CALL A VOTE" change difficulty jakos
tak i wtedy jest na szaro pokazane, jaki poziom trudnosci jest w danej grze,
po 3, trochę ten turniej już trwał 3 dni do końca jego, i ty wyjeżdżasz z textem ze zostałeś pozbawiony możliwości gry, trzeba było zacząć wcześniej -,-
quote ] 
1. Jeżeli odinstalujesz Steama to usunie Ci samo demko więc dlatego ono może znikać.
2. Do końca zostały 3 dni a przez te 3 dni mieliśmy spróbować z moim teamem skrócić jeszcze czas więc powinno być odwołane gdyż coś ucięło nasze plany i nie tylko a wiadomo że czas jest nie taki jaki chcieliśmy i nie każdy był dostępny codziennie.
3. Nie da się odtworzyć już demka ze steama więc nie ma jak sprawdzić dem na tą chwilę.
quote ] 
G0LD3NJ@N3K wrote:
: f , jakie odwołane, niektóre drużyny ciężko pracowały, całymi godzinami przelewał się pot, i były trudne momenty które trzeba było przetrwać! nie każdy mógł w to zagrać, i jego problem mógł zacząć wcześniej!

Szanse chyba powinny być równe dla wszystkich czyż nie? a że ktoś chciał zacząć później lub nie miał możliwości grania od samego początku to nie jest jego wina,Steam zrobił nas w jajo i nic na to nie poradzimy wg. mnie to powinno być odwołane.
quote ] 
Niestety nikt nie wiedzial, o tym ze demko dzis zniknie ze Steam. Wraz z EA pracujemy nad rozwiazaniem problemu.

Jesli ktos z Was opracowalby rozwiazanie, w jaki sposob obejrzec dema z dema (emoticon-tongue) to prosze o kontakt poprzez PM emoticon-grin
quote ] 
Grom15 wrote:
Szanse chyba powinny być równe dla wszystkich czyż nie? a że ktoś chciał zacząć później lub nie miał możliwości grania od samego początku to nie jest jego wina,Steam zrobił nas w jajo i nic na to nie poradzimy wg. mnie to powinno być odwołane.

kazdy mial rowne szanse, my tez nie wiedzielismy ze zostanie usuniete demo.

"demka mozna w latwy sposob ogladac, nie musicie sie wysilac :< wchodzi sie do folderu common->left4dead2demo->left4dead2demo.exe i dodaje do non steam games on steam, albo poprostu sie wchodzi w ten folder wlacza plik.exe playdemo nazwa i juz :> stoper w lape" wylaczyli juz ta opcje emoticon-sad
quote ] 
Ona nigdy nie była włączona gdyż widniało:
"No permission to run l4d2" ;p
quote ] 
previous   1  -  25   next

Reply

2.647 Users online
3.407.260 registered Users
1.520.000 active Users
798.079 Teams total
10.934 Matches yesterday
15.661.800 Matches total