Wybór słuchawek
| Author | Posting |
Witam, mam zamiar jutro kupić słuchawki w sklepie ![]() oczywiście steelki tylko mam dylemat jakie Siberia V2 z kartą 7.1 czy steelki 5H v2 również z kartą 7.1 pod usb. które poleciacie ? [ quote ]
|
|
| Siberie. [ quote ]
|
|
| Z dwoja złego bo obie te pary to szajs nad szajse lepsze będą siberie.
-- Wszyscy jesteśmy BOHATERY! [ quote ]
|
|
wydaje mi sie, że steelseries bedą lepsze YOHOHOHO tak na serio to lepiej wziąć siberie bo 5h v2 są dobre ale psują sie zaraz po gwarancji nie styka jakis kabelek w srodku i pada sluchawka pamietaj ze ludzkie ucho słyszy od około 15hz do 30 khz i nie daj sie zwieść na jakies super nowe sluchawki ktore maja pasmo ponizej 10 hz bo i tak nic nie usłyszysz lepiej ;)[ quote ]
|
|
guN1 wrote: wydaje mi sie, że steelseries bedą lepsze YOHOHOHO tak na serio to lepiej wziąć siberie bo 5h v2 są dobre ale psują sie zaraz po gwarancji nie styka jakis kabelek w srodku i pada sluchawka pamietaj ze ludzkie ucho słyszy od około 15hz do 30 khz i nie daj sie zwieść na jakies super nowe sluchawki ktore maja pasmo ponizej 10 hz bo i tak nic nie usłyszysz lepiej ;)druga rzecz to dane techniczne na papierku to są tylko na papierku. -- Wszyscy jesteśmy BOHATERY! [ quote ]
|
|
| mam siberie i sa wyjebane i tak wygodne <3 [ quote ]
|
|
| mam siberie i sa wyjebane i tak wygodne <3 [ quote ]
|
|
| Polecam Ci GameCom 780 7.1 [ quote ]
|
Poland