FAŁSZYWE KONTO - ADMIN PLX CZYT!!!!
| Author | Posting |
| Witam mam problem , a mianowicie o block z powodu falszywego konta , zapewnie chodzi adminom o mecze , ktore sa bez ssow i od jednej osoby - mianowicie , moj brat tez gra w kantera i strzelamy sobie czasami 1on1 niby czemu nie punkciki mozna za niego zarobic i cala rzecz w tym ,ze esl podejrzewa mnie o 2 konta a bardzo mi zalezy zeby utrzymac konto i miec jakies wyniki. Moj brat - [patryk] gral zemna 3 mecze , poczym zawsze konczylo sie to placzem , ale mniejsza oto - prosze admina o odblokowanie , jesli cos bylo nie tak prosze o ukaranie punktami karnymi lecz nie usuwanie konta ani banowanie! Z gory dziekuje , frt. Wszelkie informacje od adminow co zrobilem nie tak prosze kierowac priv. [ quote ]
|
|
| Proszę o kontakt: http://www.esl.eu/pl/support [ quote ]
|
|
| Tak jak wyzej pozostaje Ci tylko http://www.esl.eu/pl/support [ quote ]
|
|
| A ja napisałem 3 dni temu i nadal brak odpowiedzi :c [ quote ]
|
|
| Widze ostatnio admini ESL maja manie zakladania blokow za fake account. Tez pisalem do supportow ale nie bardzo komus sie chce cokolwiek wyjasnic. [ quote ]
|
|
Chyba nic to nie da sam napisalem do suportu . i nie odpisuja -.- tez dostalem bana za fake konto ; O powini jakos to gracza wynagrodzic .. to bo jest chore ! . nie jestes sam z tego co widze coraz wiecej osob jest -.- piszmy spamujmy moze cos z tego bedzie w koncu musza cos zrobic -.-[ quote ]
|
|
| u mnie to samo, a mam jedyne konto esl [ quote ]
|
|
| dostales bana za oszuiwanie miedzy innymi zlamasie "Banned from VS. Unlimited barrage" a po 2 masz falszywe konto troloo [ quote ]
|
Poland
Counter-Strike
, ale mniejsza oto - prosze admina o odblokowanie , jesli cos bylo nie tak prosze o ukaranie punktami karnymi lecz nie usuwanie konta ani banowanie! 

. i nie odpisuja -.- tez dostalem bana za fake konto ; O powini jakos to gracza wynagrodzic .. to bo jest chore ! . nie jestes sam z tego co widze coraz wiecej osob jest -.- piszmy spamujmy moze cos z tego bedzie w koncu musza cos zrobic -.-