Visit EU   Home   Counter-Strike A-Series 1on1 2on2 Team  
może mi ktoś pomóc to wyjaśnić ?

Author Posting
jak to możliwe, że Admin rozgrywek może uważać mecze utworzone przez Autochallenger za Fake Mecze ? własnie takie mecze rozgrywane na lidze EU zostały usunięte a na mój team została nałożona blokada... 

wszystko pięknie ładnie ... ale JAKIM K***A PRAWEM ?!
quote ] 
Takim ze np nie ma ss,lub widzi ze za wczesnie zakonczyliscie grac i takie tam
quote ] 
Jaka to liga? Możliwe, że wasi przeciwnicy nie mieli wire logów i admin uznaje to wtedy za fake match.
quote ] 
no to tak ... screeny są dowodami, że gracze nie stawili się na serwie po 15 minutach wyznaczonego przez system czasu... ? ssy statusu i tabeli sa... = w/o dla mojego teamu nieprawdasz ? to czemu dostalismy punkty karne ? za niby FAKE MECZ ?! + z wysłaniem miljona etykiet + wysyłanie pw do adminów i to było równe niczym ? bez rezultatu... admini nawet nie maja czasu sprawdać głupich etykiet to po co oni nimi są ?...
quote ] 
nie ma w/o w ladderach
quote ] 
Jeśli się nie stawią to nie wpisujesz sobie wygranej. Gdy chcesz wpisać wynik masz takie okienko w którym zaznaczasz "Drużyna ********* nie stawiła się" po akceptacji otrzymują oni 3pp.
quote ] 
ehe to czemu 2on2 nam akceptują? ;ooooo admini wgl ch**a robią ... piszesz etykiety nic ? dodajesz do steam : nic... piszesz wiadomosci grupowe nic ? to na cholere ci admini tutaj są?
kolega dostał bana na 10 lat o ile pamiętam za niby fałszywe konto chociaż gra tylko na jednym ? wiec co tu jest grane ? i oni mają dowody hahahahahhahahahahah raz juz został zbanowany za fejk konto i co ? musieli go odbanowac bo tylko 3 konta byly powiazane z nim ... i to je sam robil ; o
a teraz sobie sam gra i nic wgl nie kombinuje z kontami...

Administracja Moja droga Schodzicie na psy i tyle.
quote ] 
sry ... dokładniej mi chodzilo Europejska administracje ... tylko mnie ponioslo :< ale to jakoś powinno sie uregulować tych 16sto letnich adminów w lidze EU...
quote ] 

Reply

• 3.579 Users Online
  • 4.178.230 Registered Users
  • 1.837.680 Active Users
  • 919.149 Teams Total
  • 5.308 Matches Yesterday
  • 19.836.700 Matches Total
  • More stats
Searchtags

Electronic Sports League rendertime: 0.39s (not_cached) host: eslphp13