Blbosti pište sem
| Author | Posting |
ať dělam jak dělam pořad mi vše mažou ale smad jednou---- ta pařba mi vyje a my se ožezem a admini nam budou nosit k\bl ) a možna zas nedostanu ban a zas se hezky ožéém[ quote ]
|
|
Dobře ty D[ quote ]
|
|
Někteří výtržníci při ožralství sebe sama ničí patníky a značky u cest, jiní kazí dobré mravy ostatních zde na esl. ![]() [ quote ]
|
|
| z tebe mluví R. Jelínek
-- verny@staff.esl.eu [ quote ]
|
|
Já sem pro ponechání tohoto vlákna pro ostatní alkoholem zmožené lidi. Určo se někdy později přidám ![]() Přeci jen už to bambulák zkouší po několikáté a pokaždý sme byli oškliví a smazali jsme to
-- Hraj čistě ! Ježíš tě vidí [ quote ]
|
|
to jen proto že ti ten kýbl nosit nechceme
|
|
taky bych toto téma nechal, člověk nikdy neví ![]() [ quote ]
|
|
taky bych toto téma nechal, člověk nikdy neví ![]() [ quote ]
|
|
lordz wrote: taky bych toto téma nechal, člověk nikdy neví ![]() To je pravda..někde se musí básnit o naší puse
-- #admin jogurtu [ quote ]
|
|
tak co myslíte,jak dopadne naše repre za chvíly proti polákům?
-- Meine Ehre heißt Treue! [ quote ]
|
|
1:0 vyhrajem ![]() [ quote ]
|
|
| Nevíte kolik je hodin??? [ quote ]
|
|
| čim dál víc...
-- Hraj čistě ! Ježíš tě vidí [ quote ]
|
|
| jsem na pejsky
|
|
| "tak určitě" [ quote ]
|
|
| mám rád skillera xpekina!
-- ** deleted ** [ quote ]
|
|
| Máme rádi Zikiho komentáře na úrovni zvláštní školy .. [ quote ]
|
|
| já mám rád Brouczka!
-- Když jsem byl malej, tak jsem si myslel, že jsem namyšlenej. Teď už vím, že jsem dokonalej. [ quote ]
|
|
| Miluji Dontyho [ quote ]
|
|
| Miluji Slivovici [ quote ]
|
|
| opet se hlasim k mojí lásce _ slivovici a ptam se: pije tu vůbec někdo alkohol?? dnes cw opět o ničem nikdo mi nerozuměl všichni střizliví , nechtějte mi namluvit že tu nikdo nepije... [ quote ]
|
|
| Bambulak, když začínám ve 13 to je dobrý ne?
-- Co chceš vole?! . . . Když se zamiluje kůůůůůůůůůůůůůůůůůůňň [ quote ]
|
|
Nejak to tu upadlo grill party v brne?[ quote ]
|
|
Pekin wrote: Nejak to tu upadlo grill party v brne?koho budete uplalovat? -- verny@staff.esl.eu [ quote ]
|
|
VernyCZ wrote: koho budete uplalovat?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doufám, že se mnou počítáš automaticky Pekine! -- Když jsem byl malej, tak jsem si myslel, že jsem namyšlenej. Teď už vím, že jsem dokonalej. [ quote ]
|
previous
1
-
25
next
Czech Republic & Slovakia
Vietcong
ale smad jednou---- ta pařba mi vyje a my se ožezem a admini nam budou nosit k\bl
D

grill party v brne?