předchozí  1-25 ]26-50 ]51-75 ]76-100 ]101-125 ]126-150 ]151-175 ]176-200 ]
201-225 ]226-250 ]251-275 ]276-300 ]301-325 ]326-350 ]351-375 ]376-400 ]
401-425 ]426-450 ]  další
LANka v Brně

Author Posting
Takže už nám napsali z herny, moc jsme toho zatím s nimi neprobrali - měli nějaké úpravy v herně, takže nemohli odepsat hned. Co je ale jistý je to, že LANka bude 10.3.2012!! Bude to celodenní záležitost a s diákem optimisticky počítáme s až 16-ti týmy. K dispozici budeme mít 40PC, takže systém hraní bude na 2 základní skupiny - ranní a odpolední a pak následný play-off. Cenu se pokusíme ještě vyjednat. Jelikož to chceme pořádat bez pomocí Grunexu, tak opravdu celá vybraná částka pude pouze do vašich cen! A taky by jsme ocenili pomoc - nejlíp někoho z Brna, ale není to podmínkou, pokud si někdo z vás myslí, že nám má co nabídnout, tak napište. Postupem času budu přidávat další a další info. Takže už skládejte týmy, cena za tým se bude pohybovat v rozmezí 1000-1500,- takže 200,- - 300,- na jednoho, což si myslím, že je super, ne? Čím víc nás bude, tím spíš to bude míň.

Takže chci zde vidět předběžnej seznam týmu s nickama hráčů a kontaktu na Leadera týmu (JEN ICQ!!!), kterej bude zároveň zprostředkovávat platbu - s těmito leadery budu vše řešit, nedělám si iluze že by totiž vše dopadlo podle plánu a nevyskytly se komplikace.

Dotazy sem, flejmy hnedka smazat, speciálně pro některý - než něco napíšete, tak nejdřív napočítejte aspoň do 50ti! Díky.

-- 
Když jsem byl malej, tak jsem si myslel, že jsem namyšlenej. Teď už vím, že jsem dokonalej.
quote ] 
Nightwork
Lamák_Noob, Gájlord, DiabetikSK, ziCAMP, maSochySta, KryplíkCZ > tak nějak bychom měli cca jet... ICQčka máš (lord, já, dia-kolík)

edit - 16 týmů, mákněte! Kurva ukažte, že tadle hra žije jako na GRX II lan..

-- 
Nightwork, ti nejlepší!!
quote ] 
** deleted **
** deleted **
Replik wrote:
Kolik na kolik to hodlate hrat? 4v 4?

Bral jsem to už jako takovou samozřejmost, až sem to sem zapomněl napsat. Hraje se samozřejmě 5v5. De to vypočítat i z těch částek, který sem tu uvedl.

-- 
Když jsem byl malej, tak jsem si myslel, že jsem namyšlenej. Teď už vím, že jsem dokonalej.
quote ] 
Riders on the Storm

sestava: Def,Trapper,Elisniper,Bobina.cz,Dejv

kontakt: na mě máš emoticon-tongue
quote ] 
fajné,že víme datum takhle dlouho předem,snad teda nikdo nebude mít problém si to zařídit...snad dostanu dovču...

Je na to ještě brzy,ale Brouku hodíš jsem pak adresu tý herny,ať pak ty z nás (já emoticon-smile), co tam ješte nebyli,to v cajku našli?

Starý pušky  účast,sestavu doplníme později..musíme to ješte promyslet.
quote ] 
** deleted **
kdyby chtel nekdo slozit tym nebo hosta tak mi pisnete emoticon-grin
quote ] 
Taky bych si rád za někoho zahrál (pokud nepojedou sLavers) .. ICQ mam kdyžtak na profilu
quote ] 
Čau do Brna určitě pojedu klidně se i podívat, ale příjde mi to škoda proto shánim tým. Nejlíp 4FUN protože ty nejspíš snesou můj "skill". JINAK můžu nabrat lidi ze směru LIBEREC-BRNO.  emoticon-grin Tak doufám že se mě někdo ujme...prosím emoticon-grin

Jinak na vietcong1.cz jsem už hodil anketu tak můžete hlasovat.
quote ] 
Taky predbezne hledam team,je mi fuk jakej .. icq 631571630
quote ] 
** deleted **
S Heroes tam taky zaskočíme zase všechno prohrát. Sestava zatím není zcela jasná. Jednou ji možná ještě upřesním (icq: 333090470).
quote ] 
** deleted **
** deleted **
k tomu SAS, NR, Batalioni.... ty voe...těch 16 dáme.

Jinak ziki psal jsem to předběžně kdyby někdo odpadl...

btw "Plánuje se taky někdy lanka v Praze ? Cena je slušná" teď  jsem se skoro pochcal.. krom Kařezu všechny lanky za poslední 3 - 4 roky byly tam emoticon-smile Brno se slibuje už tak rok a půl, je to fér emoticon-grin

-- 
Nightwork, ti nejlepší!!
quote ] 
Taky hledam team (o:
quote ] 
** deleted **
v případě, že mně DiabetikSK sveze svým luxusním rudým vozem, hledám tým taky :*
quote ] 
** deleted **
** deleted **
** deleted **
** deleted **
** deleted **
předchozí   1  -  25   další

Napsat příspěvek

11.270 Users online
3.591.060 registered Users
1.594.470 active Users
824.151 Teams total