předchozí [ 1-25 ] [ 26-50 ] [ 51-75 ] [ 76-100 ] [ 101-125 ] [ 126-150 ] [ 151-175 ] [ 176-200 ]
[ 201-225 ] [ 226-250 ] [ 251-275 ] [ 276-300 ] [ 301-325 ] [ 326-350 ] [ 351-375 ] [ 376-400 ]
[ 401-425 ] [ 426-450 ]
další
LANka v Brně
| Author | Posting |
| Takže už nám napsali z herny, moc jsme toho zatím s nimi neprobrali - měli nějaké úpravy v herně, takže nemohli odepsat hned. Co je ale jistý je to, že LANka bude 10.3.2012!! Bude to celodenní záležitost a s diákem optimisticky počítáme s až 16-ti týmy. K dispozici budeme mít 40PC, takže systém hraní bude na 2 základní skupiny - ranní a odpolední a pak následný play-off. Cenu se pokusíme ještě vyjednat. Jelikož to chceme pořádat bez pomocí Grunexu, tak opravdu celá vybraná částka pude pouze do vašich cen! A taky by jsme ocenili pomoc - nejlíp někoho z Brna, ale není to podmínkou, pokud si někdo z vás myslí, že nám má co nabídnout, tak napište. Postupem času budu přidávat další a další info. Takže už skládejte týmy, cena za tým se bude pohybovat v rozmezí 1000-1500,- takže 200,- - 300,- na jednoho, což si myslím, že je super, ne? Čím víc nás bude, tím spíš to bude míň. Takže chci zde vidět předběžnej seznam týmu s nickama hráčů a kontaktu na Leadera týmu (JEN ICQ!!!), kterej bude zároveň zprostředkovávat platbu - s těmito leadery budu vše řešit, nedělám si iluze že by totiž vše dopadlo podle plánu a nevyskytly se komplikace. Dotazy sem, flejmy hnedka smazat, speciálně pro některý - než něco napíšete, tak nejdřív napočítejte aspoň do 50ti! Díky. -- Když jsem byl malej, tak jsem si myslel, že jsem namyšlenej. Teď už vím, že jsem dokonalej. [ quote ]
|
|
| Nightwork Lamák_Noob, Gájlord, DiabetikSK, ziCAMP, maSochySta, KryplíkCZ > tak nějak bychom měli cca jet... ICQčka máš (lord, já, dia-kolík) edit - 16 týmů, mákněte! Kurva ukažte, že tadle hra žije jako na GRX II lan.. -- Nightwork, ti nejlepší!! [ quote ]
|
|
| ** deleted ** | |
| ** deleted ** | |
Replik wrote: Kolik na kolik to hodlate hrat? 4v 4?Bral jsem to už jako takovou samozřejmost, až sem to sem zapomněl napsat. Hraje se samozřejmě 5v5. De to vypočítat i z těch částek, který sem tu uvedl. -- Když jsem byl malej, tak jsem si myslel, že jsem namyšlenej. Teď už vím, že jsem dokonalej. [ quote ]
|
|
| Riders on the Storm sestava: Def,Trapper,Elisniper,Bobina.cz,Dejv kontakt: na mě máš ![]() [ quote ]
|
|
| fajné,že víme datum takhle dlouho předem,snad teda nikdo nebude mít problém si to zařídit...snad dostanu dovču... Je na to ještě brzy,ale Brouku hodíš jsem pak adresu tý herny,ať pak ty z nás (já ), co tam ješte nebyli,to v cajku našli?Starý pušky účast,sestavu doplníme později..musíme to ješte promyslet. [ quote ]
|
|
| ** deleted ** | |
kdyby chtel nekdo slozit tym nebo hosta tak mi pisnete ![]() [ quote ]
|
|
| Taky bych si rád za někoho zahrál (pokud nepojedou sLavers) .. ICQ mam kdyžtak na profilu [ quote ]
|
|
Čau do Brna určitě pojedu klidně se i podívat, ale příjde mi to škoda proto shánim tým. Nejlíp 4FUN protože ty nejspíš snesou můj "skill". JINAK můžu nabrat lidi ze směru LIBEREC-BRNO. Tak doufám že se mě někdo ujme...prosím ![]() Jinak na vietcong1.cz jsem už hodil anketu tak můžete hlasovat. [ quote ]
|
|
| Taky predbezne hledam team,je mi fuk jakej .. icq 631571630 [ quote ]
|
|
| ** deleted ** | |
| S Heroes tam taky zaskočíme zase všechno prohrát. Sestava zatím není zcela jasná. Jednou ji možná ještě upřesním (icq: 333090470). [ quote ]
|
|
| ** deleted ** | |
| ** deleted ** | |
| k tomu SAS, NR, Batalioni.... ty voe...těch 16 dáme. Jinak ziki psal jsem to předběžně kdyby někdo odpadl... btw "Plánuje se taky někdy lanka v Praze ? Cena je slušná" teď jsem se skoro pochcal.. krom Kařezu všechny lanky za poslední 3 - 4 roky byly tam Brno se slibuje už tak rok a půl, je to fér
-- Nightwork, ti nejlepší!! [ quote ]
|
|
| Taky hledam team (o: [ quote ]
|
|
| ** deleted ** | |
| v případě, že mně DiabetikSK sveze svým luxusním rudým vozem, hledám tým taky :* [ quote ]
|
|
| ** deleted ** | |
| ** deleted ** | |
| ** deleted ** | |
| ** deleted ** | |
| ** deleted ** |
předchozí
1
-
25
další
Czech
Vietcong

), co tam ješte nebyli,to v cajku našli?