Vítejte na fóru ESL Versus !
| Author | Posting |
Mi to píše ERROR ![]() [ quote ]
|
|
| ** deleted ** | |
devote wrote: Mi to píše ERROR ![]() Co konkrétně ti píše error? -- ESL National Master Admin [ quote ]
|
|
N1kkatzu. wrote: Co konkrétně ti píše error?Když je blbej tak se nediv. Nemusíš to mazat nepíšu sprostě. ![]() [ quote ]
|
|
| Když chci spustit ESL Versus tak taková ta bublina nahoře jak tam má být Play VS nebo něco takového.. [ quote ]
|
|
Joseph' wrote: Když je blbej tak se nediv. Nemusíš to mazat nepíšu sprostě. ![]() Netykej mu,mohl by být tvůj táta )[ quote ]
|
|
devote wrote: Netykej mu,mohl by být tvůj táta )Aspoň by ti měl kdo dát BAN.a. [ quote ]
|
|
Joseph' wrote: Aspoň by ti měl kdo dát BAN.a.Aspoň by tě měl kdo fackovat za ten spam tady. [ quote ]
|
|
| Jaký spam? [ quote ]
|
|
| http://leteckaposta.cz/420556456 Tohle se mi zobrazí,když kliknu na to ERROR ale tady už na nic kliknout nejde. [ quote ]
|
|
| devote: To je díky nové funkci VERSUS. Jedná se o hlasování o mapě, tato funkce však není online pro všechny státy zatím. Proto, když se do hry připojí někdo ze státu pro který to není doděláno, tak to ukáže error. Problém by měl být vyřešen do konce týdne, pokud ještě není.
-- ESL National Master Admin [ quote ]
|
|
N1kkatzu. wrote: devote: To je díky nové funkci VERSUS. Jedná se o hlasování o mapě, tato funkce však není online pro všechny státy zatím. Proto, když se do hry připojí někdo ze státu pro který to není doděláno, tak to ukáže error. Problém by měl být vyřešen do konce týdne, pokud ještě není.Zatím není, a díky teda.. .) [ quote ]
|
|
| Když zvolím že hráč odešel co ptomo musím udělat? Edit: už to vím [ quote ]
|
|
| Kdy to bude na Vietcongu? .) [ quote ]
|
|
| Sakra nemuzou udelat normalni ceskou vlajecku (myslim tu co ma kazdy hrac v pravym hornim rohu) ? Takhle ta vlajecka vypada jako polska... dost mi to vadi, kdyz to vidim pokazdy, kdyz si chci zahrat. [ quote ]
|
previous
26
-
40
next
Czech

Nemusíš to mazat nepíšu sprostě.