Vietcong 2 1on1/5on5
| Author | Posting |
| Celkem dobre hratelna hra podobna Vietcong 1-lepsi grafika a par novych vychytavek a moznosti. urcite by se mohla zalozit 1on1 liga a 5on5 ctf teamplay. -- Hra je urcena pro zabavu nikoliv k vyvolavani konfliktu ! [ quote ]
|
|
| Určtě by to bylo dobré ale pochybuju že se to po 3 vrátí už když se to vracelo po 2 tak to admini moc nechtěli. Ale sem pro.
-- ........ [ quote ]
|
|
| Určitě jsem pro aby se rozjela nějaká liga! Možná že první pokusy byli špatné ale dotřetice všeho dobrého by se to mohlo zkusit, když se to nepovede, tak se to smaže a je to. Za zkoušku nic nedáme ale jsem si jistej že se to chytne, VC2 hraje stále dost hráčů a už dlouho se mluví o nějakejch ligách atd. Ale furt nic, tohle je fajn příležitost... [ quote ]
|
|
| Já jsem také pro zkoušku. [ quote ]
|
|
| Za zkoušku nic nedáme.. [ quote ]
|
|
| Zdravim všechny..víc mě osobně táhne 5 vs. 5..doufám že to tady vydrží..RESPECT TO REDIA CLAN!! [ quote ]
|
|
Taky bych chtěl aby se to rozjelo,ale mám Vistu takže jestli bude hradba tak mam smůlu (((((([ quote ]
|
|
| bylo by to dobre rozjet na VC 2 Esl nic se tam nedeje obcas nejakej ten turnaj.ESl by tomu dalo stavu. [ quote ]
|
|
| Určitě jsem pro!!! [ quote ]
|
|
| Rozhodně jsem pro, aby se něco zkusilo. [ quote ]
|
|
| Jsem pro , Vietcong2 je záživná hra [ quote ]
|
|
| Určitě jsem pro! A jesli se liga rozjede, tak se určitě uchytí. [ quote ]
|
|
| Určitě jsem pro! A jesli se liga rozjede, tak se určitě uchytí. [ quote ]
|
|
| Udělejte jenom 1on1, na zkoušku. Pokud to bude hrát dost lidí, tak se pak může udělat Teamplay Ladder. [ quote ]
|
|
| Spravu o pokuse zalozit ligu na esl sem psal hlavne klanum.
-- Hra je urcena pro zabavu nikoliv k vyvolavani konfliktu ! [ quote ]
|
|
| Souhlasím se spuštěním lig ve VC2... [ quote ]
|
|
#14 To už tu bylo ale nikoho 1v1 nebavilo chtěli sme TP ale kuli tomu že nebyla aktivní 1v1 tak se rozhodly že TP nebude. Ja bych byl pro nějákej turnaj a pak by se videlo.
-- ........ [ quote ]
|
|
Ocelot I-I_I-I wrote: Udělejte jenom 1on1, na zkoušku. Pokud to bude hrát dost lidí, tak se pak může udělat Teamplay Ladder.1v1 je na nic, to dejte hned TP ![]() [ quote ]
|
|
Ještě teď by to mohlo mit aj vetší aktivitu když už to stojí jen 200,- a ne 1000,- jak nazačátku
-- ........ [ quote ]
|
|
| Když by mělo být po mém, udělal bych to následovně: Prozačátek jen pro česko-slovenskou scénu: -1 on 1 ladder -3 on 3 ladder (rozsah hráčů od 3 v 3 po 2 v 2) Později umožnit přístup i ostatním evropským hráčům, případně už hned od začátku podpořit celou evropu (podle mě by to bylo ideální) Pokud se tyhle dva žebříčky chytnout, mohla by se udělat něco většího: -5 on 5 ladder (rozsah hráčů od 4 v 4 po 6 v 6) Zde to vidím jedině jen na celo-evropskou ligu. Klanů jako takových je u nás v ČR málo, ale po celé evropě je jich dost na to, aby se dala rozjet nějaká liga takových rozsahů... V současné době zajištuji nějaké reklamy ohledně vzniku této diskuze, věřím že pokud se ozve dostatek hráčů, mohlo by se to pohnout... [ quote ]
|
|
Jako tým SCV jsme pro ![]() [ quote ]
|
|
jo,jo teraz som zistil,že mám VC 2 ![]() takže sem pro. [ quote ]
|
|
| Pro upresneni Vietcong 2 verze 1.0
-- Hra je urcena pro zabavu nikoliv k vyvolavani konfliktu ! [ quote ]
|
|