Špatný přístup k League of Legends
| Author | Posting |
| Přeju dobrý nedělní večer, Rád bych podotkl, že je škoda, že takto rozvinutá hra je zde nekativní v 5v5, nechci zde na někoho útočit, ale když už jste si zvolili hlavního admina této ligy. Tak jste k tomu museli mít určitý důvod. Rád bych, ale věděl tedy podle čehož jste vybírali. Liga je napprosto neaktivní a skryté důvody, že se rozjíždí už tady nepomáhají. Pokud někdo tady chtěl dělat admina, je teba aby se k tomu takto postavil. Znám mnoho multi-gamingů, které mají League of Legends sekce a v 5v5 ESL.cz/LoL nejsou. Chce to třeba od vedení aktivitu a snahu. Pokud nechcete aby tota hra upadla snažte se zde a obehrávky typu "není čas" si můžete strčit za klobouk. Píšu jen k vůli dobru pro sekci LoL. S pozdravem DanS. [ quote ]
|
|
| Je třeba si uvědomit, že ne o všem rozhodují administrátoři. Nemalá část věcí je také na samotných hráčích. Již zde byl návrh na 5on5 pravidelné turnaje, ale prozatím se to neotevřelo. Jeden z důvodů je to, že my nemůžeme hráčům přikázat kdy mají hrát, zvlášť když se jedná o 5vs5 kde je potřeba aby se sešlo hodně lidí v jeden čas-což bývá problém. Proto jsme také nejdřív udělali anketu, kde se může každý vyjádřit kdy to chce hrát. Mě se to třeba nejvíce hodí v úterý tak to nastavím na úterý, ale kolik lidí se mi tam na úterý přihlásí? Určitě ne tolik kolik potřebuju. Potom by se mi tu množily stížnosti proč jsem to dal na úterý a ne na sobotu apod. Právě proto byla anketa vytvořena. Anketa bude v úterý vyhodnocena a podle toho se založí turnaje. [ quote ]
|
|
| Dobře Nikatzu tady se komunikuje o night cupech, ale pokud jste určili hlavního admina z jakéhokoli Vašeho důvodu. Měl to být důvod, který je správný pro rozjezd ligy a s prominutím ta liga silně zaostává. Ne, že by se jednalo o poroučení, ale o propagaci. [ quote ]
|
|
| Vysvětlím ti jak to zde je, aby jsi měl přehled. Ty jsi poslal admin přihlášku, ale ne proto že jsi chtěl být admin, ale proto že jsi chtěl otevřít sekci. Snad pochopíš že jsme tvoji žádost díky tomu nepřijali. Otevření sekce byla velice "nutná" záležitost a každý den navíc byl jenom přítěží. Nikdo se ale jako administrátor nehlásil a tak jsem náhodou narazil na cLixe a do jisté míry jsem ho "ukecal" aby byl adminem. Ovšem jak jistě pochopíš není možné stanovit někoho administrátorem a hned mu dát všechny práva. Každý admin začíná na ESL jako Trial admin a může pouze: kontrolovat zápasy, řešit protesty(pokud se nejdená o složité) a povolovat vstup hráčů do turnajů a žebříčků. Samozřejmě bylo potřeba vytvářet i turnaje a protože nikdo jiný kdo by měl zkušenosti na ESL se nepřihlásil (pokud by měl zkušenosti mohl by mít vyšší práva, ne pouze Trial) rozhodl jsem se že se s LoL trochu seznámím abych věděl o co jde a turnaje a novinku budu dělat já s tím, že cLix všechno vymyslí a jenom mi to pošle na vytvoření/napsání. Nejsem tedy ve skutečnosti právoplatný Master League admin této sekce, pouze zde vypomáhám s věcmi na které nemá cLix práva, stejně tak jako to dělám u všech ostatních her, kde nejsou administrátoři s oprávněním to dělat. Až se přihlásí nějaký nový administrátor a osvědčí se v trial období jsem připraven mu post MLA předat. [ quote ]
|
|
| Chtěl jsem jen říct, že by bylo třeba přivést lidi na ligu, jelikož sekce má velký zástup, která neví o tom, že se dá hrát LoL i Progaming směrem a že by se hodilo se o to zajímat i mimo ESL. [ quote ]
|
Czech
CSPromod