Pravidla pro protesty a supporty
| Author | Posting |
| http://www.esl-europe.net/cz/news/13941/ [ quote ]
|
|
| chtěl bych říct ,aby se také za vedlo pravidlo pokud nebude důkaz o cheatování prokázán ,aby tým který podá protest ,dostal taky trestné body za nepodležený protest ,aby si každý rozmyslel jestli bude podávat protest ... [ quote ]
|
|
| To se mi nezdá dobré to aby se člověk bál dávat ty protesty potom, když by si nebyl jistý. A jak budete mít trestných bodů víc a při dostání dalšího trestného bodu by například dostal blokaci. Nebo naopak nedá protest, že se bojí, aby nedostal náhodou trestný bod a ten druhý by nakonec cheatoval. [ quote ]
|
|
| prosim vás poradí mi někdo jak na hraní přez ESL ..já vůbec newim jak hrát ..tady jsou samí ligy ..ale njde si zahrát jenom sám roti někomu ??? [ quote ]
|
|
# 2 ... naco chces podavat protest rekni si jim o demo ktery ti musi od jiste doby poskytnout a dej si do konfigu seismovision MULTIHACK a hned zjistis jestli ma cheaty (nedavej to do konfigu COD !! je do ty seismovision jinak mas po hrani )#4 Hraje se treba tady (myslim cod)http://gamezone.cz a prihlasis se tady do 1v1 (zase cod)http://www.esl-europe.net/cz/cod/1on1/ladder/ jestli chces jinou hru tak to uz zvladnes akorat musis mit zadany nejaky guid nebo id ci neco takoveho. [ quote ]
|
|
| no do bre no testing Area nikde sem tuto hru nemohl najit to zarve a kdyz se chci regnou tak to pise ze je to jenom pro 4 lidi a je vas tam 5 to bych take jeste bral ale to ze jeden z tech lidi ma nemeckou vlajku v profilu tak to uz ne protoze me jste vyhodili za polskou vlajku v RPS... a tady jako nejak ty pravidla neplatej bo co ???? [ quote ]
|
|
| také bych chtel videt nejake screny z te hry jak sem tak koukal zadne nejsou ................. [ quote ]
|
|
| taky by me zajimalo co to jako je TEST;)
-- mirek je gej [ quote ]
|
|
poradí mi admin co mam dělat když sem zmraženej?hraju chvíli a myslel sem že to s výzvama bude jednodušší,promeškal sem dvě,kvůli optížné domluvě!!!prosim o odpověď![]() [ quote ]
|
|
| zdravím potřebuju vědět jak a kde mám zadat country navnode chce to po mě liga [ quote ]
|
|
| jestli chceš do české ligi, nesmíš být němec .)
-- "Bug? That's not a bug, that's a feature." John Carmack [ quote ]
|
|
| mužete mi pomoct? hraju 1on1 ligu v TMNF a jeden hráč mě vyzval na zápas...termín který zvolil se mi nehodil a tak sem zápas zrušil...výsledek je ten že mám ban na měsíc...je to normální? [ quote ]
|
|
| vsak jak dlouho trva my suport vyresit??,jde mi o smazani staryho uctu ke ketrymu nevim heslo,ani email,a at si to Id muzu dat na tento profil [ quote ]
|
|
| Wait the answer on your support. It will not take more than 48 hours.
-- A new message on the forum ESL ? My beeper rings ! [ quote ]
|
|
| yes? Thank you so much [ quote ]
|
|
| prosim o unban za multi acount mam ban uz skoro pul roku uz nebudu podvadet s esl versus SLOW PC PLS DELETE ACC PLSSS THANK YOU ADMIN Suspected MultiaccountPlease contact the support! [ quote ]
|
Czech
CSPromod
)