FPS Drop
| Author | Posting |
| фпс-то ми постоянно играе от 40 до 120. Пробвах различни настройки и най-доброто което постигнах е това. PC-то ми не е слабо - bf3,call of duty modern warfare ми вървят на макс без насичане или от сорта. Това е характеристиката на pc-то ми: AMD Phenom(tm) 9550 Quad Core Processor 2.20 Ghz 4GB Ram ATI Radeon HD 4800 OS: Win7 x64 Някой ако може да помогне ... [ quote ]
|
|
| s HD4800 li ti vurvi na maks ? ne go vqrvam ! ! ! Na moqta video karta ATI HD6850 koqto e DDR5 256-bitova i 1 GB kazvat che BF3 vurvi na 70 80 fps na High nastroiki ti za tvoita.... [ quote ]
|
|
naspoo wrote: s HD4800 li ti vurvi na maks ? ne go vqrvam ! ! !Na moqta video karta ATI HD6850 koqto e DDR5 256-bitova i 1 GB kazvat che BF3 vurvi na 70 80 fps na High nastroiki ti za tvoita.... И мен силно ме съмнява да му вървят тези игри на макс ама както и да е Нека си ръси глупостите...
-- "Yet try!" - Whispered quietly the dream! (: [ quote ]
|
|
е .. вие си знаете глупостите вие ги разбирате. Пишете за това от което се интересувам, а не да ми казвате в какво се съмнявате и какво казват хаха.[ quote ]
|
|
| Slabo ti e videoto kvo se oplakvash ? 40-120 dobre e da ti kaja vse pak CS:source e edno nivo po-gore ot CS 1.6. Ako na 1.6 ti vurvi na 90 100 fps znachi source na tolkova 6te ti vurvi. Pishi fps_modem 0 fps_max 101 I nqkolko drugi komandi. Igrai CS:S na Low i vij kak 6te ti vurvi. Na mene lichno mi e 280 290 300 ! pod 280 mnogo rqdko pada... koeto ne e normalno da ti kaja... pri polojenie che COD MW3 mi vurvi na HIGH i na Extra vsichko i nqmam qdove. Nz posuvetvai se v nqkoi forum v koito horata razbirat poveche ot PC. Tyka povecheto razbirame ot Igri taka, che problema moje da e pri videoto ili pri ohlajdane na pc-to.Moje da ti e zlatno pc-to za 5000 lv i da my kuca ohlajdaneto tva ne e garanciq. Aide da ne pishe poveche prostotii posuvetvai se s nqkoi. [ quote ]
|
|
cs-a mi vurvi 100fps i ne murda. Shte probvam tova koeto mi kaza ![]() [ quote ]
|
Bulgaria
Counter-Strike: Source

Нека си ръси глупостите...
глупостите вие ги разбирате. Пишете за това от което се интересувам, а не да ми казвате в какво се съмнявате и какво казват хаха.